Kurulduğu 1980 yılından bu yana arı ürünleri sektörünün gelişimine öncülük eden ve uzun yıllardır sektörün lideri olan Balparmak’ta üst düzey bir atama gerçekleşti. Ali Bozer, Balp... Devamını oku
Yaz sıcaklarının her geçen gün arttığı şu günlerde en çok sağlık açısından dikkat edilmesi gerekenler listesinde besin zehirlenmesi ilk sıralarda yer alıyor. Zira artan ısı, mikrop... Devamını oku
Tahıl Koridoru Anlaşması’nın durdurulmasının ardından açıklamalarda bulunan Eksun Gıda Genel Müdürü Ahmet Demir, yakın zamanda panik oluşturacak bir durum beklenmemekle birlikte, t... Devamını oku
Türkiye’nin ilk arı ürünleri AR-GE Merkezi olan Balparmak AR-GE Merkezi balda taklit ve tağşişin belirlenmesine yönelik geliştirdiği yeni metotlar ve geliştirdiği inovatif ürünlerl... Devamını oku
Domatese yönelik küresel talep artarken, paketleme hatlarına getirdiği baskılar da zorlaşıyor. Kısa hasat mevsiminde yüksek kalite standartlarının korunması gerekirken giderek arta... Devamını oku
Kiraz üretimindeki değişiklikler, küresel talep ve ihracat artarken yeni zorlukları beraberinde getiriyor. Paketleme tesisleri, daha büyük kapasiteleri işlemek için baskı altındayk... Devamını oku
“Güvenli Gıda Tüketiminde Ambalaj Hayati Role Sahip” Gıda güvenliğine ilişkin doğru bilgilendirmenin altını çizen çalışmalara imza atan Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri... Devamını oku
Aromsa Genel Müdürü Murat Yasa’nın hayatı, tecrübeleri ve azmiyle geçmişinden bugüne tarihi kronoloji içerisinde geçen, bize değerleri koruyarak da başarıya ulaşılabileceğini göste... Devamını oku
Melis Karakaş Ar-Ge Ekstraksiyon Müdürü Tüketicilerde oluşan farkındalıkla birlikte, içeriğinde hormon, GDO ve sentetik yapıların yer almadığı ürünlere olan ilgi gitgide art... Devamını oku