İhtiyaç duyulan miktarda çözdürülerek pişirilen dondurulmuş ekmek, tazeliği dışında israfın önlenmesine katkı sunuyor. Donuk Fırıncılık Ürünleri Genel Müdürü Ilgın Hasırcıoğlu, Dün... Devamını oku
Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS), 16 Ekim Dünya Gıda Günü’nde gıda hakkına dikkat çekti. Artan dünya nüfusunu beslemek, yeterli ve güvenli gıdaya erişimi sağlayab... Devamını oku
Güvenilir Ürün Platformu’nun düzenlediği 3. Uluslararası Güvenilir Ürün Zirvesi, 8 Ekim 2024 tarihinde İstanbul Florya Crowne Plaza’da gerçekleştirildi. Yerel üretimi destekleyen g... Devamını oku
Rize Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen GastronomiRize, coğrafi işaretli ürünlerle harmanlanan az bilinen, özel reçetelerle hazırlanan yemeklerle de Karadeniz kadın... Devamını oku
Ayvalık Ticaret Odası tarafından ilki 1970 yılında kutlanan “Ayvalık Uluslararası Zeytin, Hasat ve Turizm Festivali” 1-2-3 Kasım tarihleri arasında 19. kez düzenlenecek. Bu sene “T... Devamını oku
29 Eylül Uluslararası Gıda Kaybı ve İsrafı Farkındalık Günü kapsamında açıklamalarda bulunan Türkiye Gıda İşverenleri Sendikası (TÜGİS) Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Sidar, gıda isra... Devamını oku
Lovells’ın 1884 yılında başlayan hikâyesi; yenilik, kalite, özenli dokunuşlar ve tabii lezzetiyle profesyonel ellerde kaldığı yerden yazılmaya devam ediyor. Parlak, akışkan ve tutk... Devamını oku
Hepimiz; açlığın var olmadığı, iklim değişikliğinin yok edici boyutlara ulaşmadan tüm dünyaca birlikte olarak çare ürettiğimiz, gıdayı suyumuzun, toprağımızın, vücudumuzun sağlığı... Devamını oku