9-10 Mayıs tarihlerinde İstanbul Cevahir Otel’de yapılacak “8. Uluslararası Gıda Güvenliği Kongresi”nin gıda güvenliğinin tüm yönleriyle enine boyuna değerlendirileceği, ilgili tüm... Devamını oku
TÜGİS Başkanı Kaan Sidar, 15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında yaptığı değerlendirmede bilinçli tüketicinin üretimde kaliteyi ve niteliği artırdığını kaydetti. Sidar, “T... Devamını oku
Türkiye’de sağlıklı, katkısız, koruyucusuz, şeker ilavesiz, doğal protein bar ürününün ilk üreticisi ve sağlıklı atıştırmalık sektörünün kurucusu Protein Stüdyo, Uniq2go markası il... Devamını oku
Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker Bisküvi, 2023 yılını 56 milyar TL ciroyla kapattı. Şirket 2024 yılında da faaliyet gösterdiği pazarlardaki liderliğini ve güçlü büyümesini deva... Devamını oku
Barry Callebaut Türkiye, Eskişehir fabrikasına yaptığı yeni yatırımlar ile Chocovic markasının ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Bitter ve Sütlü çikolata ürün yelpazesini Choc... Devamını oku
Boğaziçi Üniversitesi Çevre Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahar İnce’nin yeni projesiyle, hayvan atıklarından enerji elde etme sürecinde ortaya çıkan gübredeki antibi... Devamını oku
Sürdürülebilirlik Akademisi, gıda alanında önemli çalışmalarına geleceğin doğru gıda sistemlerini hedefleyen birçok yenilikçi lider projenin ortaya çıkmasına ilham ve yön vermesi a... Devamını oku
40 KADIN 40 HİKAYE İLE… Bilimde, teknolojide, inovasyonda, tarlada, mutfakta, evde, işte heryerde başrolü paylaşan kadınlarımızdan oluşan 3 yıldır devam ettirdiğimiz özel bölümümüz... Devamını oku
Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), Ramazan ayında tüketicilerin bütçelerini rahatlatmak için yeni bir kampanyaya imza attı. TPF Başkanı Ömer Düzgün, “7 bin 700 yerel z... Devamını oku