Süt sektörü, hem yerel hem de küresel ölçekte hızla değişen tüketici beklentileri, teknolojik gelişmeler ve çevresel faktörlerle dönüşüm geçiriyor. Bu değişime ayak uydurmak ve sek... Devamını oku
Yıldız Holding’in global atıştırmalık şirketi pladis’in ikonik markası McVitie’s Çikolatalı Digestives, 100’üncü yaşını özel etkinliklerle kutladı. Kısa sürede Türkiye’nin de sevgi... Devamını oku
Sürdürülebilir Gıda Platformu (SGP) tarafından hazırlanan Sektörel Gıda Atığı ve İsrafını Önleme Kılavuzları, farklı sektörlerde üretim kaynaklı kayıpların azaltılmasına öncülük ed... Devamını oku
Tarih: 24-26 Nisan 2025 | Yer: İstanbul Fuar Merkezi, Hall 5-6 HKF Fuarcılık A.Ş. olarak, 24 – 26 Nisan 2025 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 5. ve 6. holl... Devamını oku
İÇİM SÜT, ELEKTRİĞİNİN YÜZDE 40’INI FABRİKALARINDAKİ YENİLENEBİLİR ENERJİ YATIRIMLARINDAN SAĞLAYACAK
İçim Süt; geniş kapsamlı yenilenebilir enerji yatırımlarının ilk fazını, Tire fabrikasındaki güneş enerji santralinin açılışıyla başlattı. Şirket, fabrikalarındaki yenilenebilir en... Devamını oku
Şubat 2025 başından bu yana “Lezzetin Bilimi”sloganıyla hayata gerçekleştirilen Aromsa Akademi’yi, sürekli gelişim felsefesi doğrultusunda Aromsa’nın çalışanlarını, müşterilerini,... Devamını oku
Aromsa 43. Yılını Kutlarken yeni markası Aromsa Akademi’yi Tanıttı 2 Şubat 1982’de kurulan ve Türkiye’nin lider aroma üreticisi, yaratıcı lezzet ortağınız Aromsa, 43. kuruluş yıl... Devamını oku
Balparmak Arıcılık Akademisi’nin ikinci eğitimi “Hedefli Arı Sütü Üretimi”, 5 Şubat Çarşamba günü Balparmak’ın Çekmeköy kampüsünde gerçekleştirildi. Eğitimde, arı sütünün yüksek ür... Devamını oku
Gıda sektörünün lider donuk ürün firmalarından Donuk Fırıncılık Ürünleri (DFU), 30 Ocak Dünya Kruvasan Günü’nde kruvasan portföyüne bir yenisini daha ekledi. DFU, Ocak ayından itib... Devamını oku