Mondelēz International Türkiye’de üst düzey atama gerçekleşti. Mondelēz International Türkiye ve Avrasya Ülke Müdürü Mehmet Karamollaoğlu oldu. Mondelēz International Türkiye ve Avrasya Ülk... Devamını oku
10/02/2025, Roma – Dünya gıda emtia fiyatlarının göstergesi olan FAO Gıda Fiyat Endeksi Ocak ayında, Aralık ayındaki seviyesine göre %1.6 düşüşle 124.9 puan ortalamasına geriledi. Birl... Devamını oku
Balparmak Arıcılık Akademisi’nin ikinci eğitimi “Hedefli Arı Sütü Üretimi”, 5 Şubat Çarşamba günü Balparmak’ın Çekmeköy kampüsünde gerçekleştirildi. Eğitimde, arı sütünün yüksek üretim potan... Devamını oku
Türkiye’de gıda sektörünün lideri Ülker, son yılların gittikçe önem kazanan “Bütünsel İyilik” trendine uygun olarak “Ülker GO Ahead” markalı 5 yeni ürününü tüketiciyle buluşturdu. Ülker C... Devamını oku
Gıda sektörünün lider donuk ürün firmalarından Donuk Fırıncılık Ürünleri (DFU), 30 Ocak Dünya Kruvasan Günü’nde kruvasan portföyüne bir yenisini daha ekledi. DFU, Ocak ayından itibaren büyük... Devamını oku
Gıda Güvenliği, Mikrobiyolojik Riskler ve Çözüm Önerileri Prof. Dr. Remziye Yılmaz Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, FoodOmics Laboratuvarı, Bey... Devamını oku
Türkiye’nin lider dondurulmuş gıda markası SuperFresh’in yeni yayına giren “Dolapta Ne Var?” kampanyası lezzet-pratiklik-bereket ekseninde tanıtıldı. Türkiye’yi dondurulmuş gıdayla tanıştıra... Devamını oku
HKF Fuarcılık A.Ş. olarak, 24 – 26 Nisan 2025 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde 5. ve 6. hollerde düzenleyeceğimiz Foteg İstanbul 2025, 17. Gıda İşleme Teknolojileri... Devamını oku
2018 yılından bu yana Balparmak Arıcılık Akademisinin eğitim faaliyetleriyle 7000 arıcıya ulaşıldığını anlatan Balparmak Yönetim Kurulu Başkanı Özen Altıparmak: “Ucuza satılan bal benzeri hi... Devamını oku
Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker; uluslararası finansal analiz ve raporlama kuruluşu LSEG’in (London Stock Exchange Group) çevresel, sosyal ve yönetişim performansı değerlendirmesinde ik... Devamını oku
Prof. Dr. Remziye Yılmaz Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü Beytepe Kampüsü, 06800, Ankara. remziye@hacettepe.edu.tr Son yıllarda biyoteknolojide... Devamını oku