Prof. Dr. Y. Birol Saygı – İstanbul Topkapı Üniversitesi Zeytin (Olea europaea), binlerce yıldır varlığını sürdürüyor. İnsanlar bu lezzetli meyveleri yemenin yanı sıra, yağları için de zeyti... Devamını oku
Eylül Ekim 2025 Sayısını Okumak için tıklayınız. Devamını oku
İPEK SÜZMETAŞ PEPSICO DOĞU AVRUPA CFO’SU OLARAK ATANDI PepsiCo Türkiye CFO’su İpek Süzmetaş, PepsiCo Doğu Avrupa pazarının Finans’tan sorumlu Başkan Yardımcısı (CFO) olarak atandı. Bu atama,... Devamını oku
Sektördeki son yenilikleri ve gıda trendlerini sergileme ve keşfetme imkânı sunan 33. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul, 2-5 Eylül 2025 tarihlerinde Tüya... Devamını oku
Kurulduğu günden bu yana 7 bini aşkın arıcıya ulaşan Balparmak Arıcılık Akademisi, 20 kişilik Ar-Ge uzman ekibiyle İstanbul Aydos Ormanı’ndaki arıcılık faaliyetlerini yerinde inceledi. İsta... Devamını oku
Yaz aylarında artan sıcaklıklarla birlikte gıda güvenliği daha da önem kazanırken, dondurulmuş gıdalar hem sağlıklı hem sürdürülebilir hem de ekonomik bir alternatif olarak öne çıkıyor. Besi... Devamını oku
SuperFresh’in “Tarımın Kadın Yıldızları” projesi bu kez gençlere ilham oldu. Proje kapsamında bu yıl ilk kez üniversite öğrencilerine yönelik staj programı düzenlendi. Program, gençleri tar... Devamını oku
1968 yılında başlayan yolculuğunu enerji, tarım, gıda, içecek, madencilik ve gayrimenkul alanlarında büyüyen bir ekosisteme dönüştüren Efor Holding, Türkiye’nin yerli ve milli kalkınma vizyo... Devamını oku
ICA Events tarafından düzenlenen Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul, 2-5 Eylül 2025 tarihlerinde 33.kez gıda sektörlerinin devlerini Tüyap Fuar ve Kongre... Devamını oku
Teksüt, Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin sıralandığı Fortune 500 Türkiye 2024 araştırmasında 31 basamak yükselerek 441’inci sırada yer aldı. Mayıs ayında İstanbul Sanayi Odası (İSO) 500... Devamını oku