Sürdürülebilir Gıda Platformu (SGP) tarafından hazırlanan Sektörel Gıda Atığı ve İsrafını Önleme Kılavuzları, farklı sektörlerde üretim kaynaklı kayıpların azaltılmasına öncülük ediyor.
Serinin ilk webinarı, süt ve süt ürünleri sektörüne odaklanıyor. Gıda kaybı ve israfını önlemeye yönelik yöntemler ile başarılı uygulamalar bu webinarda detaylı şekilde ele alınacak.
Webinar serisi farklı sektörlerle de devam edecek. Mevcut 6 kılavuza ek olarak, yeni sektörlere yönelik çalışmalar da hızla sürüyor. Her oturum, üretim süreçlerinde sürdürülebilirliğe katkı sağlamak isteyen profesyoneller için önemli bir rehber niteliğinde oluyor.
📅 Tarih: 9 Mayıs 2025
⏰ Saat: 14:00–15:00
🎯 İlk Webinar Oturumu: Süt ve süt ürünleri üretiminde gıda kaybı ve israfını önleme yöntemleri
Konuşmacılar:
🔹 Semra Sevinc – Sürdürülebilirlik Akademisi YK Üyesi, SGP Başkanı
🔹 Mehmet Çağdaş Savaşan – Eker Pazarlama ve Ticaret Direktörü
🔹 Merve Öztürk – Migros Ürün Güvenliği Proje Müdürü
Webinara kayıt linki:
👉https://lnkd.in/ekVN-HtR
Kılavuzlara göz atmak için:
👉 https://lnkd.in/eKnstbjB