EĞİTİMİN AMACI:
BRC Food Standardı v8 temel kavramları ve ek gerekliliklerinin aktarılacağı geçiş eğitimidir.Eğitimin amacı BRC Food belgesine sahip olan firma çalışanlarının, versiyon değişiklikleri ve sistem güncellemeleri hakkında bilgilendirilmesidir.
EĞİTİM İÇERİĞİ:
BRC Food Standardı ver.8 Temel Kavramlar
BRC Food Standart ver. 8 maddeleri
– Üst Yönetimin Taahhüdü
– Gıda Güvenliği Planı – HACCP
– Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi
– Saha Standartları
– Ürün Kontrolü
– Proses Kontrolü
– Personel Yönetimi
– Yüksek Risk, Yüksek Dikkat ve Ortam Koşullarında Yüksek Dikkat Üretim Risk Alanları
BRC Food Standardı Tetkik Protokolü, Tetkik Türleri
Katılımcılar, denetimlerde sıkça yaşanan hatalardan yola çıkılarak hazırlanan vaka çalışmaları ile uygulama yapma fırsatına sahip olmaktadırlar.
KATILIMCI PROFİLİ: Gıda ve içecek üretim sektöründe gıda güvenliği yönetimi alanında halen görev yapmakta olan veya yapmayı amaçlayan ilgili meslek sahipleri, bilgilerini güncellemek ve uygulamalar yapmak isteyen gıda sektörü çalışanları ve yöneticileri, gıda üreticileri.
EĞİTİMİN SÜRESİ: 1 gün
EĞİTİM TARİHİ : 15 mayıs, 2019
EĞİTMEN : BRC Baş Denetçi Asiye EFE / Selda BAYRAKDAR
İLETİŞİM: 0216 906 00 40 / info@karmalt.com