Anasayfa
Haberler
Perspektif
Yeşil Vadi
Perakende
Akademi
Prof. Dr. Nevzat Artık
Prof.Dr. Remziye Yılmaz
Prof. Dr. Y. Birol Saygı
Prof. Dr. Beraat Özçelik
Prof. Dr. Barbaros Özer
Prof. Dr. Gürhan Çiftçioğlu
Fuar
İnovasyon
Beslenme
Gastronomi
E-Dergi
Hakkımızda
İletişim
Menü
Anasayfa
Haberler
Perspektif
Yeşil Vadi
Perakende
Akademi
Prof. Dr. Nevzat Artık
Prof.Dr. Remziye Yılmaz
Prof. Dr. Y. Birol Saygı
Prof. Dr. Beraat Özçelik
Prof. Dr. Barbaros Özer
Prof. Dr. Gürhan Çiftçioğlu
Fuar
İnovasyon
Beslenme
Gastronomi
E-Dergi
Hakkımızda
İletişim
SON DAKİKA
Beş farklı gıda üretim sektörü için ‘‘Gıda Üretim Yerlerinde Gıda İsrafı İle Mücadele Kılavuzu’’’ Hazırlandı
Gastronomi, ekonomiyle buluşuyor ve 4. Global GastroEkonomi Zirvesi başlıyor
Bizim Kuruyemiş
UÇURUMUN KENARINDAKİ GEZEGEN
HELAL GIDA STANDARTLARI ve HELAL GIDA AKREDİTASYONU
KURBAN ETİ MUHAFAZASI ve HİJYEN GEREKLİLİKLERİ
Prof.Dr.Beraat Özçelik İTÜ Akademik Performans ve Yayın Ödülüne Layık Görüldü
FONKSİYONEL ET ÜRÜNLERİ
Vegan Diyetinde Riskler ve Diyette Yapılması Gerekenler
Hayat Pahalılığı ve Enflasyon
2023 GıdaTürk. Tüm Hakları Saklıdır.
Önsöz
Matuf Nedir?